Nález mŕtvoly neznámeho muža:

17.06.2004 Celý región

Dňa 16.6.2004 v poobedňajších hodinách 34-ročný , prechodne bytom v azylovom dome Archa v Prešove, v blízkosti azylového domu na voľnom priestranstve pálil s...
Dňa 16.6.2004 v poobedňajších hodinách 34-ročný , prechodne bytom v azylovom dome Archa v Prešove, v blízkosti azylového domu na voľnom priestranstve pálil suchú trávu a suché konáre, pričom sa oheň v dôsledku vetra rozšíril na väčšiu plochu, preto sa ho snažil uhasiť. V tráve zbadal ohorené telo neznámeho muža.

Odišiel do azylového domu, kde telefonicky privolali hasičov, ktorí požiar uhasili. Na miesto bola privolaná rýchla zdravotná pomoc z FNsP Prešov, ako aj znalec z odboru súdneho lekárstva, ktorý pri predbežnej obhliadke tela obhoreného muža nezistil znaky násilia zavinené cudzou osobou, alebo či už bol mŕtvy pred podpálením trávy, z tohto dôvodu nariadil vykonať súdnoznaleckú pitvu. Telo nebohého bolo prevezené na oddelenie patológie vo FNsP Prešov na ktorom bude vykonaná súdna pitva. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Vyšetruje odd. skrát. vyšetrovania Prešov – juh ÚJaKP OR PZ Prešov.
 

Vyberte región